Onze foodtruck bij jou in de straat!

Wees de held van de buurt en boek onze foodtruck bij jou in de straat, voor jou en je vrienden!

Met buurtkeukens regel je gratis en voor niks en héél makkelijk onze foodtruck voor jouw buurt. Je prikt een datum, reserveert de truck, stuurt de bestellink door naar zoveel mogelijk mensen in de buurt. Iedereen bestelt zelf vooraf en kiest een ophaaltijd.

OVER BUURTKEUKENS.NL

Jeroen huurde eens een foodtruck in voor zijn hele straat. Het was een groot succes. En in deze rare corona tijd bedacht hij dat het weleens een goed idee kon zijn voor meer buurten. Om foodtruck-ondernemers te helpen en de buurt te verbinden. En zo ontstond buurtkeukens.nl. Via deze site regel je in no time een foodtruck voor jouw buurt. Helemaal voor niks en ze hebben het je echt makkelijk gemaakt. Iedereen geeft vooraf zijn bestelling door en in timeslots wordt het afgehaald. Het enige wat jij hoeft te doen een appje te sturen naar je buren en vrienden in de buurt.

VEELGESTELDE VRAGEN

🚌 Hoe regel je zoiets dan? Kost dit wat?

Kies op de website van buurtkeukens.nl voor Chic de Friemel on Tour. Vul je gegevens in en selecteer de datum waarop je de ons wilt reserveren. Klik op reserveer en er wordt contact met ons opgenomen. Ondertussen kan jij het doorsturen naar je buurt en vrienden. Zodra de we bevestigen (of we al geboekt zijn op die datum), hoor je het direct. Je kan dan ook meteen contact met ons opnemen om eventuele details door te spreken. Het kost helemaal niets, alleen een beetje tijd om je buren en vrienden te enthousiasmeren.

🧾 En hoe zit dat dan met bestellen?

Je ontvangt direct een link die je deelt in je WhatsApp-groep. Iedereen kan dan zelf een tijdslot inplannen, ook jij. En om het helemaal makkelijk te maken kan iedereen ook direct de bestelling doorgeven. De dag voor de afgesproken avond gaat alles op slot, dan stuurt buurtkeukens.nl de bestellingen naar ons door en beginnen we met de voorbereidingen.

🤳 Hoe werkt het met ophalen, betalen en afstand houden?

In het gekozen tijdsvak kom je naar ons toe. Houd altijd 1,5 meter afstand. Als je al moet wachten, geniet dan van de overheerlijke geuren en maak op afstand een praatje. Door de tijdvakken komen er niet teveel mensen tegelijk op één plek. Betalen gaat contactloos, of via een Tikkie (QR-code scannen).

🚚 Maar jullie komen toch niet alleen voor mij?

Nee dat niet, maar jij zit vast ook in veel WhatsApp-groepen!? En als jij het leuk vindt om truck te regelen, vinden vast veel anderen dat ook. Bij twijfel kan je met ons overleggen.

🔌 Moet ik verder nog wat regelen?

Klik op reserveren, daar kan je meer lezen over wat we nodig hebben. We moeten natuurlijk ergens staan, op een oprit, stoep, parkeerplaats. maakt niet uit zolang jet er maar een beetje recht is. En zonder stoom kunnen we niet kokkerellen. Dus vind een of twee buren bereid die stroom leveren. We hebben twee aansluitingen van 16 ampere nodig (vrije groepen). En als er krachtstroom aanwezig is, zijn we nog gelukkiger. Regel verder een gezellig aantal buren die ook in zijn voor een smakelijke hap!

👮‍♀️ Hoe zit dat met vergunningen?

Zolang we op eigen terrein staan en ons afhaalschema gehanteerd wordt, kun je te allen tijde een buurtkeuken uitnodigen! Het is dan een vorm van catering en hoef je niets uit te zoeken. Als we op de openbare weg staat vinden veel gemeenten en stadsdelen het ook heel tof. In Gooise Meren mag je bijvoorbeeld een foodtruck uitnodigen op de dinsdag en donderdag (mits 250 meter uit elkaar). Twijfel je of het mag, neem dan contact op met de gemeente of stadsdeel. Belangrijk is aan te geven dat er alleen afhaaltijden (op bestelling) zijn, alles op 1,5 meter afstand gaat en het geen feestje of festival is (dat is geenszins onze bedoeling).

🦸 Word jij de held van de buurt?

Buurtkeukens maakt het jou extreem makkelijk. Je hoeft alleen maar de link te delen met je groep!