CATERING CONCEPTEN

Gek op kokkerellen en flexibel als wij zijn, is er oneindig veel mogelijk. Mét of zonder onze vintage caravan verwennen wij je gasten graag. Van ontbijt tot borrelplank. Van Koffie & Lekkers tot Soep, Stamppot & Stoof. En alles daartussen. Onze uitgangspunten: Lekker, puur en huisgemaakt. Eerlijke ingrediënten. Lokale leveranciers. Rekeninghoudend met de seizoenen. Met zo min mogelijk verspilling. Biologisch afbreekbare disposables, gepresenteerd op zijn Chic de Friemels. En weet je wat leuk is? Van ons afval wordt kunst gemaakt!

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je interesse in ons 'Lekkers per post, om op te halen of te laten bezorgen', lees hier dan even verder.

Koffie & Huisgemaakt Zoet

Onze vrolijke barista's verwennen jouw gasten graag met de lekkerste koffie en huisgemaakt zoet, ook als dessert of blikvangers van bruidstaart(en). We verzorgen ook met liefde een high tea!

Ontbijt

De perfecte kick off van de dag, bijvoorbeeld voor je medewerkers of je gasten op de ochtend na je huwelijksfeest. De lekkerste  koffie en thee, versgebakken croissants en pains au chocolat, home made danish pastry, boerenyoghurt met zelfgemaakte granola en seizoensfruit, ontbijtmuffins, eitjes, bananenbrood, smoothies en sappen, en wat er nog meer lekker is om de dag mee te beginnen! Misschien wil je wel bubbels!

Ambachtelijke Tosti's & Sliders

Versgebakken ambachtelijke tosti's van dikke boterhammen belegd met verrassende combinaties. Of uit Amerika overgevlogen rijk belegde warme broodjes met olie geglaceerde warme broodjes uit de oven. Lekker als lunch, diner of tijdens de borrel.

Soep, Stoofpot & Stamppot

Huisgemaakte soep met lekker bijpassend brood of een verrassende stoofpot geserveerd in een Italiaanse bol. Een runderstoofpot met Guinness en gedroogde pruimen is een van onze hardlopers. Dat geldt ook voor onze ouderwetse erwtensoep met scharrelworst of de romige pompoen-paprikasoep, gegarneerd met oude kaas, reepjes geroosterde paprika en wat druppeltjes pompoenpitolie. Of wat dacht je van een stamppotje van zoete aardappel, geroosterde spruitjes met geitenkaas en walnoten?

Hartige Taart & Salade

Huisgemaakte hartige taart. Wat dacht je van een taartje met gekarameliseerde ui, spekjes en mosterd of geitenkaas, danish blue, vijgen en abrikozen, of paddenstoelen met cheddar, een Spaanse tomatentaart met chorizo. De mogelijkheden zijn oneindig! Heerlijk als lunch, diner of tijdens de borrel. We serveren de hartige taarten met salade.

Poké Bowls & Salade

Verse salades en poké bowls. gezond, gevarieerd en verrassend lekkere combinaties uit alle windstreken.

Borrelhapjes

Rijkgevulde borrelplanken met ambachtelijke, originele en huisgemaakte borrelhapjes zoals een crostini van muesli notenbrood met geitenkaas en huisgemaakte uien chutney, een cupje met gerookte zalm, mierikswortel en wakamé, mini quiches of brushetta's in alle mogelijke variaties, zomaar een greep.

Lunch & Diner Buffetten

Een tafel vol royaal gevulde schalen en planken met de lekkerste gerechten en verrassende combinaties, rekening houdend met het seizoen.

Flammkuchen

Letterlijk 'brandende taart'. Traditioneel gerecht uit de elzas. Een dunne bodem met de lekkerste toppings belegd. Traditioneel met creme fraiche, spekjes en ui of met zelfgemaakte pulled chicken, koolsalade en smokey bbq saus, met geitenkaas, pompoen en geroosterde hazelnoten.